Brukervilkår for XtremeCar.no markedsplass

Vennligst les disse vilkårene nøye før du bruker XtremeCar.no (heretter referert til som «tjenesten»). Ved å bruke tjenesten godtar du å være bundet av disse vilkårene.

  1. Bruk av tjenesten

Tjenesten kan brukes av alle som ønsker å kjøpe eller selge varer innenfor kategorien biler og tilbehør. Tjenesten leveres «som den er», uten noen uttrykte eller underforståtte garantier av noen art. Vi tar ikke ansvar for varene som selges på markedsplassen, og vi kan ikke garantere at selger leverer varen eller at den er som beskrevet. Vi formidler kun annonser og er ikke ansvarlige for noen transaksjoner mellom selger og kjøper.

  1. Moderering og utestengelse

Vi forbeholder oss retten til å moderere alle annonser og slette upassende annonser. Brukere som legger ut upassende annonser kan bli utestengt fra tjenesten. Vi forbeholder oss også retten til å suspendere eller avslutte din tilgang til tjenesten når som helst av enhver grunn, uten forvarsel.

  1. Gebyrer og abonnementer

Tjenesten er gratis for øyeblikket, men vi forbeholder oss retten til å innføre gebyrer og abonnementer i fremtiden. Vi vil gi deg beskjed om eventuelle endringer i gebyrer eller abonnementer før de trer i kraft.

  1. Ansvarsfraskrivelse

Vi tar ikke ansvar for tap, skade eller kostnader som oppstår som følge av bruk av tjenesten eller avhengighet av informasjon som finnes på tjenesten. Vi er ikke ansvarlige for noen handlinger eller unnlatelser fra brukere eller tredjeparter.

  1. Endringer i vilkårene

Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene når som helst uten forvarsel. Endringer vil tre i kraft umiddelbart

Logg inn

Registrer

Tilbakestill passord

Vennligst skriv inn ditt brukernavn eller e-postadresse og du vil, via e-post, motta en lenke til å lage et nytt passord.