Vi er stolte av å annonsere lanseringen av XtremeCar.no sin helt nye markedsplass for bilentusiaster! Fra nå av kan både privatpersoner og bedriftskunder selge sine nye og brukte bildeler, dekk og felger, bilstereo, senkesett, bilrekvisita og andre bilrelaterte produkter på vår nettside.

Hos XtremeCar.no tror vi på å skape en fellesskapsfølelse for bilentusiaster, og derfor har vi gjort det enkelt for brukere å legge ut produkter for salg selv. Ikke bare vil dette gi våre brukere muligheten til å tjene penger på brukte deler eller tilby nye produkter til en bredere målgruppe, men det vil også gjøre det enklere for kjøpere å finne akkurat det de leter etter.

Det beste av alt? Vi tar ikke provisjon for salgene som gjennomføres på vår markedsplass. Tjenesten er foreløpig helt gratis, så du kan enkelt begynne å selge dine bilrelaterte produkter uten noen ekstra kostnader.

Selv om vi er en ny markedsplass, har vi allerede fått noen flotte produkter tilgjengelig for salg. Vi er likevel avhengige av at brukerne våre bidrar til å fylle markedsplassen med enda flere flotte bilprodukter. Enten du er på jakt etter brukte deler eller helt nye bilprodukter, vil vår markedsplass være det perfekte stedet for deg.

Vi ønsker alle bilentusiaster velkommen til XtremeCar.no sin markedsplass, og vi gleder oss til å se hva slags fantastiske produkter som vil bli tilgjengelig i tiden fremover. Kom og bli med på fellesskapet!

Logg inn

Registrer

Tilbakestill passord

Vennligst skriv inn ditt brukernavn eller e-postadresse og du vil, via e-post, motta en lenke til å lage et nytt passord.